Skip to main content

ONS MENU

Bij The Wine Bar hebben we met liefde en zorg een menukaart samengesteld, zodat u kunt genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten, gecombineerd met een uitgebreide selectie van de beste wijnen van over de hele wereld. Onze deskundige sommelier staat voor u klaar om advies te geven en u te helpen de perfecte wijn te kiezen die past bij uw smaak en de gerechten.

Vanaf 5 september 2024 is onze gloednieuwe keuken geopend voor de try-out weken! Tot en met 6 oktober 2024 kunt u elke donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van een 4- of 6-gangen verrassingsmenu tijdens het diner, en op vrijdag en zaterdag van een heerlijke 3-gangen lunch. Uiteraard worden deze gerechten gecombineerd met prachtige bijpassende wijnen.

Of u nu langskomt voor een romantische avond, een gezellige borrel met vrienden, of om een speciale gelegenheid te vieren, wij nodigen u van harte uit om te genieten van onze zorgvuldig samengestelde menukaart. Proost op goede wijn, heerlijk eten en mooie momenten bij The Wine Bar!

Menu- en wijnkaart

Op deze pagina kunt u onze wijnkaart vinden. De beschikbaarheid, prijzen en jaargangen zijn  te allen tijden onder voorbehoud.
Voor vragen over onze wijnkaart neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op (wij zijn bereikbaar vanaf maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur).