Skip to main content

De wijnkaart

Bij The Wine Bar hebben we met liefde en zorg onze wijnkaart samengesteld, zodat u kunt genieten van een uitgebreide selectie van de beste wijnen uit de hele wereld. Onze deskundige sommelier staat klaar om u te adviseren en u te helpen de perfecte wijn te kiezen die aansluit bij uw voorkeuren en hapjes.

Of u nu langskomt voor een romantische avond, een gezellige borrel met vrienden of een speciale gelegenheid wilt vieren, nodigen wij u graag uit om te genieten van onze met zorg samengestelde wijnkaart en de warme gastvrijheid van The Wine Bar. Ontdek de wereld van wijn bij ons en laat uzelf verwennen door de unieke aroma’s en smaken die onze wijnen te bieden hebben. Proost op goede wijn en geweldige momenten bij The Wine Bar!

Tafelkaart

Wijnkaart

Op deze pagina kunt u onze wijnkaart vinden. De beschikbaarheid, prijzen en jaargangen zijn  te allen tijden onder voorbehoud.
Voor vragen over onze wijnkaart neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op (wij zijn bereikbaar vanaf maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur).